LEVERINGSVOORWAARDEN

1. Levering
De levering zal aan het adres worden gedaan dat door de koper wordt bepaald. Als er gebeurtenissen voorkomen, welke levering voor de verkoper moeilijker maken, kan de leveringsdatum voor een redelijke periode worden uitgebreid tot maximaal 30 dagen,tenzij anders afgesproken. Indien dit niet haalbaar is zal de koper door de verkoper hiervan op de hoogte worden gebracht en zal de klant de mogelijkheid worden geboden de koop te ontbinden. In geval van ontbinding zal het betaalde bedrag binnen 30 dagen door de verkoper worden teruggestort. Binnen 3 werkdagen zal de order aan een nationaal postbedrijf voor levering worden afgegeven. De verkoper behoudt zich het recht voor het postbedrijf te kiezen. De verkoper is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

2. Onjuiste of defecte levering en annulering
Goederen die niet werden besteld, of defecte producten moeten door de koper onmiddellijk aan de verkoper geretourneerd worden met een nauwkeurige beschrijving van de producten met omschrijving van tekortkoming. Een kopie factuur dient te worden bijgevoegd. In het geval van gerechtvaardigde klachten, zal de verkoper de defecte en/of verkeerde producten ruilen tegen de juiste producten. Kleurverschillen aan het origineel met de beelden van Internet kunnen niet als een foutief beschouwd worden. In het geval van ongerechtvaardigde klachten moet de koper de kosten voor het verzenden betalen. Een order kan worden geannuleerd als er een leveringsvertraging voor de producten van meer dan 21 dagen is.
Retouren worden alleen in behandeling genomen door verkoper met een volledig ingevuld retourformulier, deze is op de website van verkoper te downloaden.

3. Transportkosten
Voor een orderbedrag onder de € 125,00 inclusief B.T.W. wordt € 20,00 exclusief B.T.W. verzendkosten in rekening gebracht. Voor orders boven de €125,- berekenen wij geen verzendkosten. Alleen geldend voor zendingen binnen de BeNeLux, buiten de BeNeLux gelden afwijkende transportkosten.