Create Comfort

We streven naar fantastische, duurzame producten voor meer comfort in huis of op het werk.

Onze missie is om uw thuis of uw kantoor van nog meer comfort te voorzien voor de ultieme leef- en werkomstandigheden. Of dit nu tijdens het genieten in de woonkamer, tijdens uw welverdiende nachtrust of op het werk is, Create Comfort is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar meer comfort.

Zoek in onze webshop naar de producten die voor u het meest interessant zijn. U heeft bij ons de mogelijkheid om het airconditioning systeem van uw wensen aan te schaffen in- en exclusief installatie.

Heeft u specifieke wensen, komt u er zelf niet helemaal uit, of heeft u andere vragen dan staan we volledig tot uw beschikking om al deze vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag van dienst te zijn.

Ons bedrijf

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd door onze waarden. De producten die wij verkopen zijn niet alleen een toegevoegde waarde aan het comfort in huis of op het werk, wij bieden ook de meest energiezuinige oplossingen op het gebied van airconditioning en warmtepompen.
We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Create Comfort biedt u alleen de absolute A-merken aan. Panasonic en Mitsubishi Heavy en Mitsubishi Electric bieden hoogwaardige, energie-zuinige oplossingen voor elke thuis- of werksituatie.

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Dankzij onze vakkundige collega’s kunnen wij u de meest passende aanbieding maken zodat uw aankoop perfect bij uw wensen aansluit.