Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Binnenunits

Een perfect binnenklimaat. Dat is wat u bereikt met deze uitstekende binnenunits. In combinatie met de krachtige buitenunits regelt u niet alleen de juiste temperatuur af, maar creeërt u ook schone lucht in uw woon, slaap of kantoorruimte. U kunt deze Mitsubishi Heavy binnenunits besturen met uw telefoon d.m.v. WIFI.

Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner uit de SRK serie creeert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Uw airconditioner is dus het hele jaar door een echte klimaatregelaar.

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd.

Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.

De Mitsubishi H.I. wandmodel SRK/SRC zijn leverbaar in 3 kleuren: Wit, Titaan en Contrast Zwart/Wit.

Belangrijkste kenmerken:
Energielabel A+++
Koelcapaciteiten van 2,0 tot 5,0 kW
Verwarmingscapaciteit van 2,7 tot 5,8 kW
SCOP waardes tot 4,7
Geluidsniveaus vanaf 19 dB(A)
Superieure bedieningsmogelijkheden:

Zeer uitgebreide infrarood bediening met vele eenvoudig in te stellen functies, zoals 3D auto-swing, horizontale en/of verticale swing, economy functie, weekprogramma en 24-uur timer.
Uitbreiding mogelijkheid tot Wifi-netwerk
Kenmerken:

Economy functie voor nog efficiëntere werking
3D auto-swing voor superieur uitblaaspatroon in koelen of verwarmen
Allergen clear filter tegen pollen, huisstofmijt enz.
Sunfilter met een luchtverfrissende werking
Zeer energiezuinig in gebruik, S.C.O.P. waarden tot 4,7
Fluisterstille werking vanaf 19 dB(A)
Auto-restart na spanningsuitval