WAAROM MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric

Alles draait bij ons om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken.

 • Mitsubishi Electric

  WDXH-HA40 VF

  Waardering 0 uit 5
  1,890 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP20I

  Waardering 0 uit 5
  1,935 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP25i

  Waardering 0 uit 5
  2,045 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP35i

  Waardering 0 uit 5
  2,415 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP42i

  Waardering 0 uit 5
  2,829 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP50i

  Waardering 0 uit 5
  2,930 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WTXH-HA50 VF

  Waardering 0 uit 5
  2,790 Incl. BTW

Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen onze technici verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft.

Een uitgebreid assortiment ontwerpen voor binnen-units en vermogens van buiten-units zorgt voor flexibiliteit zodat aan de meest extreme airconditioningbehoeften kan worden voldaan. Van esthetische ontwerpen die zowel aan de muur kunnen worden bevestigd als op de vloer worden geplaatst, tot in het plafond verwerkte cassettes, er is een overvloed aan mogelijkheden zodat er voor vrijwel elk interieur een gepast ontwerp is. Veel van deze systemen zijn uitgerust met de “l-see sensor”, een originele technologie van Mitsubishi Electric die zorgt voor een betere besturing van de airconditioning. Deze wordt gecombineerd met andere ongeëvenaarde energiebesparende en geluiddempende technologieën en leiden tot airconditioners die optimale prestaties en comfort leveren, ongeacht de ruimte waarin ze worden geïnstalleerd.

Stuur een bericht!
Hulp nodig?