Waarom Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Alles draait bij ons om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken.

mitsubishi-electric-logo-png-transparent
 • Mitsubishi Electric

  WDXH-HA40 VF

  Waardering 0 uit 5
  1,890 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP20I

  Waardering 0 uit 5
  1,935 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP25i

  Waardering 0 uit 5
  2,045 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP35i

  Waardering 0 uit 5
  2,415 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP42i

  Waardering 0 uit 5
  2,829 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WSH-AP50i

  Waardering 0 uit 5
  2,930 Incl. BTW
 • Mitsubishi Electric

  WTXH-HA50 VF

  Waardering 0 uit 5
  2,790 Incl. BTW
De kernwaarden van Panasonic

Bijdrage tot de gemeenschap
We zullen ons ten allen tijde gedragen in overeenstemming met de ‘Basic Management’-doelstelling en daarbij onze verantwoordelijkheden aan de gemeenschappen waarin we actief zijn als industriëlen trouw vervullen.

Oprechtheid en Eerlijkheid
We zullen oprecht en eerlijk zijn in al onze zakelijke transacties en persoonlijke gedrag. Ongeacht hoe getalenteerd en goed geïnformeerd wij zijn kunnen wij zonder persoonlijke integriteit niet het respect van anderen verdienen, noch onze eigen zelf-respect verbeteren.

Samenwerking en teamgeest
We zullen binnen onze mogelijkheden de gezamenlijke doelen bereiken. Het maakt niet uit hoe getalenteerd we zijn als individu, zonder samenwerking en teamgeest zullen we alleen in naam een bedrijf zijn.

Onvermoeibare inspanningen voor verbetering
Wij streven er voortdurend naar om binnen ons vermogen bij te dragen aan onze maatschappij door onze zakelijke activiteiten te verbeteren. Alleen door deze onvermoeibare inspanning kunnen we voldoen aan onze ‘Basic Management’-doelstelling en helpen duurzame vrede en welvaart te realiseren.

Hoffelijkheid en Nederigheid
We zullen altijd hartelijk en bescheiden zijn, respect tonen voor de rechten en behoeften van anderen met als doel gezonde sociale relaties te versterken en de kwaliteit van leven in onze maatschappij te verbeteren.

Aanpassingsvermogen
We zullen voortdurend onze manier van denken en ons gedrag aanpassen om in te spelen op de continu veranderende omstandigheden om ons heen. Hierbij letten wij op in harmonie met de natuur te handelen om vooruitgang en succes in onze inspanningen te garanderen.

Dankbaarheid
Wij zullen handelen vanuit een gevoel van dankbaarheid voor alle voordelen die we hebben ontvangen en ervan overtuigd zijn dat deze houding een bron van grenzeloze vreugde en vitaliteit zal zijn, zodat we eventuele obstakels die we tegenkomen kunnen overwinnen.
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
Powered by