handdrogers Mitsubishi electric

Mitsubishi Electric

De hands-in handdrogers van de uitvinder

In 1993 verscheen de eerste hands-in handdroger op de markt. Deze innovatie kwam op naam van Mitsubishi Electric, die sindsdien constant bezig is met het verbeteren van energieprestaties en het gebruiksgemak. Met als resultaat een compacte serie van drie modellen met elk een eigen stijlvol design en bijzondere eigenschappen.
 
 

Mitsubishi Electric Multi split
[products limit=”8″ columns=”4″ category=”handdrogers-mitsubishi-electric” cat_operator=”AND”]

Zeer hygiënisch handen drogen

Hands-in handdrogers hebben alle voordelen aan hun zijde. Zo houdt de gebruiker de handen naar beneden, zodat er geen water langs de armen loopt en/of op de vloer lekt, met risico’s van uitglijden tot gevolg. Ook zijn de hands-in drogers van Mitsubishi Electric volledig touch-free te bedienen. In combinatie met de antibacteriële laag waarmee diverse onderdelen zijn behandeld, vormen ze dus een zeer hygiënische oplossing. Tot slot levert deze manier van handendrogen geen restafval op zoals papier of te wassen handdoekjes, en past dus uitstekend binnen duurzame beleidsdoelstellingen.

Child sensor en ergonomische hoek

De moderne techniek waarmee de handdrogers zijn uitgerust blaast gefilterde koude lucht met een hoge snelheid (288 km/h) langs  beide zijde van de handen. Wanneer de handen volledig in het drooggedeelte worden geplaatst, dan start de onderste sensor de droging. Omgekeerd signaleert de bovenste sensor wanneer de handen volledig uit de droger zijn gehaald, en stopt het blaasproces. Bijzonder: een speciale child sensor voor nog meer droogcomfort voor kinderen en bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Bovendien is er nadrukkelijk rekening gehouden met de beweging waarin mensen hun handen in het apparaat brengen. Daarom is het frontpaneel in een ergonomische hoek naar buiten gericht.

Neem vrijblijvend contact op

We helpen je graag verder bij eventuele vragen of opmerkingen!

Contact opnemen